23 iemesli apmeklēt Jāņa Stabiņa Biznesa meistarklasi

 

Ja tev šķiet, ka esi dzīvē sasniedzis visu, tad padomā vēlreiz. Es uzsāku mācīties, kad man bija 40 gadi! Tāpat ir ar biznesu. To nekad nav par vēlu uzsākt, īpaši, ja Tevi mudina to darīt tāds cilvēks, kā Jānis. Reālists, pieredzējis un ar baigo entuziasmu. Iesaku atnākt!

Juris, 43

Sākumā domāju, ka Jānis vienkārši skaisti runās un dalīsies ar jau, iespējams, visiem zināmām lietām. Bet jau pasākuma sākumā sapratu, ka tā tas nebūt nebūs. Meistarklase ir ļoti interesanta. Tiešām, vieta, kur smelties iedvesmu, motivāciju darīt, nevis gaidīt un garšīgu kafiju 🙂 

Evija, 35

Pēc šīs nodarbības sapratu vienu ļoti svarīgu lietu, kuru būtībā jau zināju, bet Jānis precīzi uz to norādīja. Ir lieliski dzirdēt par veikmīga cilvēka pieredzi un saņemt no viņa kādus ieteikumus.

Toms, 28

Jebkura lieta, pat visniecīgākā, var nest peļņu un ieņemt savu vietu tirgū.

Dainis, 30

Jānis vienmēr prot pārsteigt un pasniegt informāciju bez liekas uzspēlēšanas.

Sabīne, 36

Netipiski man – man bija interesanti. Bija forši uzzināt arī par sevi ko jaunu un par biznesa sfēru kā tādu.

Raitis, 19

Ļoti interesanti bija klausīties par ģimenēm, kuras izveidojušas miljonu biznesu par spīti stereotipam, ka strādāt kopā nav visai veiksmīgs gājiens.

Liene, 22

Nebiju gaidījusi, ka būs tik interesanti. Sākotnēji biju skeptiski noskaņota, jo, ko gan jaunu varēšu dzirdēt. Vēl es saņēmu gaidīto motivāciju sākt beidzot kaut ko darīt.

Sanita, 28

Jānim lieliski padodas darbs ar auditoriju – viegla saruna, stabila uzmanība, konkrēti fakti. Lieliski! Atstāju pat savus ieteikumus uz citām tēmām, jo ir doma apmeklēt šo meistarklasi vēlreiz. Pat nemulsināja fakts, ka dalībnieki ir ar dažādu pieredzi un dažādos uzņēmuma attīstības posmos. Kā saka Jānis: “Nav stulbu jautājumu. Ir stulbas atbildes.” Vēlreiz paldies par nodarbību.

Aleksandrs, 43

Superīga nodarbība, kura patiešām ir nepiespiestā gaisotnē un ar iespēju izteikties, bez tādiem komentāriem kā “pff… kas tad to nezina!” un tml. 

Dainis, 36

Lieliska, atraktīva gaisotne. Noteikti apmeklēšu vēlreiz, jo vienmēr ir interesanti uzzināt par sevi kaut ko jaunu.

Santa, 27

Noteikti apmeklēšu vēl vienu šādu meistarklasi. Šāda nodarbība paplašina redzesloku, sniedz drosmi un uzdrīkstēšanos.

Lauris, 33

Man patika citu darbu prezentācija un pierādījums tam, kā pat visvienkāršāko ideju pārvērst reālā izpildījumā. Patiesi iedvesmojoši un motivējoši!

Zintis, 24

Mana vērtīgākā atziņa, kas iespiedās prātā ir par ģimenes plāniem. Kopā var vairāk. Kopā domājas plašāk, raisās domāšana.

Anete, 18

Man patika, kā Jānis izstāstīja par savu pieredzi un to, ka izveidot uzņēmumu nav sarežģīti, vajag tikai darīt un ir jāzina, ko gribi panākt.

Marta, 25

Pēc darba dienas bija lieliski pavadīt laiku tik atraktīvā, nepiespiestā gaisotnē. Labprāt piedalīšos vēl, jo tie ir izcili pieredzes stāsti un metodes.

Elīna, 25

Kā jau man šķita, bet vajadzēja apstiprinājumu, ko Jānis deva – jā, bizness nav visiem, bet galvenais ir ideja, vadītājs atradīsies.

Kaspars, 37

Man patika gaisotne un pretimnākošais vadītājs. Paldies!

Kristīne, 34

Paldies Jānim, kurš paplašināja manu skatījumu un novāca “rozā brilles”, pretim dodot savu pieredzi.

Aivars, 24

Pēc šī vakara es sapratu, ka man ir vairāk jāuzdrīkstas. Pirmais zvans jau veikts! 🙂 Paldies!

Krista, 29

Sākumā gribēju uzzināt, kā tikt galā ar klientu atteikumiem, iebildumiem. Beigās sapratu, kā līdz tam nemaz netikt, bet noslēgt darījumu ar parakstu 🙂

Justīne, 25

Šeit noteikti nedzirdēsi easy-cheesy padomus, kā nopelnīt miljonu jau izejot pa BVK durvīm. Jānis sniedz reālu pieredzi, piespiež domāt un izdomāt visu līdz galam, palīdz apjaust, kas ir kas. Kruta.

Kaspars, 34

 

 

Vēlies šeit pievienot arī savu atsauksmi? Raksti:

    Dalies jaunumos!